Klinisk kemi och klinisk fysiologi : analyser och undersökningar
ISBN9789144093215
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareAgneta Bjuväng, Margareta Kjellberg, Harriett Rehle, Ulla Åkesson
Publiceringsår2014-08-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-19

Klinisk kemi och klinisk fysiologi : analyser och undersökningar

av Agneta Bjuväng, Margareta Kjellberg, Harriett Rehle och Ulla Åkesson

 • ISBN: 9789144093215
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-08-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nellie L
  159 kr

  Ny

 • Martin S
  120 kr

  Bra skick

 • Iraj S
  120 kr

  Ny

 • Julius B
  220 kr

  Ny

Om Klinisk kemi och klinisk fysiologi : analyser och undersökningar

Boken Klinisk kemi och klinisk fysiologi : analyser och undersökningar släpptes år 2014 och är skriven av Agneta Bjuväng, Margareta Kjellberg, Harriett Rehle och Ulla Åkesson.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Klinisk kemi och klinisk fysiologi : analyser och undersökningar begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Klinisk kemi återger och förklarar biokemiska processer i kroppen. Genom analys och tolkning av biologiska ämnen i olika kroppsvätskor bidrar klinisk kemi till diagnostiken och uppföljningen av sjukdomar i klinisk verksamhet. Klinisk fysiologi beskriver hur fysiologiska kunskaper och metoder används för att ställa diagnos, fastställa sjukdom och följa effekten av behandling. I boken beskrivs även nuklearmedicinska och en del neurofysiologiska undersökningar.I denna fjärde upplaga har samtliga kapitel omarbetats och uppdaterats. Boken vänder sig främst till studerande vid sjuksköterskeutbildningen men också till vårdpersonal som vill få kunskap i klinisk kemi och klinisk fysiologisk diagnostik. Den ger också en grundläggande orientering inom klinisk kemi och klinisk fysiologi för studenter inom den biomedicinska analytikerutbildningen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr