Case i bokföring
ISBN9789144136066
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareHelén Holmgren, Karin Svensson
Publiceringsår2020-05-08
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor136
SpråkSvenska

Häftad • 2020-05-08

Case i bokföring

av Helén Holmgren och Karin Svensson

 • ISBN: 9789144136066
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2020-05-08
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 136
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara D
  150 kr

  Ny

Om Case i bokföring

Boken Case i bokföring släpptes år 2020 och är skriven av Helén Holmgren och Karin Svensson.

Den består av 136 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Case i bokföring begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 150 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i bokföring och vill fördjupa dina kunskaper både teoretiskt och praktiskt. Boken ger dig löpande teoretisk vägledning samtidigt som du själv funderar och bokför. Slutligen genomför du ett bokslut med ett fåtal bokslutstransaktioner. Genom att boken följer samma företag under tre år lär du känna företaget, vilket underlättar förståelsen för hur redovisningsarbetet fungerar i arbetslivet.Bokens regelbundet återkommande facit ger dig direkt respons på om du har tänkt rätt eller behöver gå tillbaka till dina transaktioner och korrigera. Denna omedelbara återkoppling på om du har förstått eller inte är en källa till glädje i studierna - och att ha roligt när man lär in nytt är en central faktor för goda studieresultat. Case i bokföring vänder sig i första hand till ekonomiutbildningar vid universitet och högskolor, men lämpar sig även väl för självstudier och utbildningar på olika utbildningsinstitut.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr
 Letar efter nypriser..